tiistai 2. helmikuuta 2016

Kuukauden nousija -kisassa viimeinen kuukausi alkanut

Viimeinen kuukausi on käynnistynyt sijoituskisassamme ja tilanne on nyt päivitetty 2.2.2016 päätöskursseihin kisan tulossivulle.

Susirajan Sissi jatkaa edelleen kärjessä ja ihan hyvällä hevosella. Menossa oleva swingi Koneella on tuottanut 11 päivässä jo 4,89% ja kokonaistuotto on karvan vaille tuplat eli 98,49%. Myös kapitaali-ali on pitänyt kakkossijansa ja kokonaistuottoa on 66,62%. Nykyinen swingi Panostajalla on tuottanut 22 päivässä pyöreän nollan. No karhumarkkinassa sekin on hyvä saavutus.

Taanilinn32 on pienen notkahduksen jälkeen noussut taas kolmanneksi Martela swingillään, joka tuotti 22,92% ja päälle eilen vaihdettu UPM, joka päivässä on tuonut jo 6,36%. Kokonaistuotto 61,20%. Ja hitto! Meikäläinenhän keikkuu neljäntenä Storan 14 päivän swingillä +3,55%. Kokonaistuotto 35,70%. Voinee todeta minun sijoittamisen olevan tasaista puurtamista, kun olen tehnyt 13 swingiä ja ainoastaan yhdellä on tullut yli 10%. Mutta näyttää se 3%/kk myös tuovan ihan kohtuullisen vuosituoton.

Enää 10 kisaajaa on kumulatiivisesti plussalla ja Heimo Holdari 11. sijalla -5,16% kokonaistuotolla. Lasuleeni putosi Nokian Samsung-diiliä odotellessaan 13. sijalle eikä HXMO:kaan ole päässyt vielä OMXH25:ttä holdaavan Heimon ohi. Ajatuksenantaja sentään ohitti Tikkaa heittävän Apinan, joka rämpi nyt -53,07% kokonaistuotossa.

Taanilinn32 teki viikon parhaan swingin Martelalla. 19.1. - 1.2. tuottoa 22,92%. Mielestäni swingin arvoa nostaa se, että Martela oli juuri antanut posarin ja taanilinn32 oli meistä ainoa, joka älysi reagoida uutiseen, jun näki kurssikäänteen suunnan. Jokainen meistä olisi siis voinut tehdä saman, mutta emmepä vain tehneet.

Huonoin toteutunut swingi taas oli koti-isällä, jonka Soprano toi 8.1. - 26.1. turskaa -15,81%. Mutta tämähän on vain huonoa tuuria.

Myös meneillään olevissa swingeissä taanilinn32 on toistaiseksi paras, kun UPM on tuottanut päivässä 6,36%. Ja huonoimpana (ilman holdisakkoja) täälläkin keikkuu koti-isä, jonka Suominen on tuottanut seitsemässä päivässä -14,04%.

Raskaasti holdisakoilla ovat pyyhkeen kehään jo heittäneiden lisäksi molox (sakoilla 72 päivää) ja Kiekuja (sakkopäiviä 59). Heiltäkin on ilmeisesti into kisaan lopahtanut. Sen sijaan pienillä sakoilla olevat calebbi, Caisu ja Morgan Kane pääsevät vielä toistaiseksi pienillä sakoilla, jos vaihtoilmoitus tulee välittömästi. 

Sakkorajaa uhkaavasti lähestyvät Lanugo ja ajatuksenantaja. Yli kuukauden swingillä ovat myös Kinski*, torppis_ilves ja Jurbo.

Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun. Kuukaudessa ehtii tapahtua mitä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti